Jelentkezés

A kitöltött regisztrációs lapot csak mi látjuk. Az adatok és a feltöltött bemutatkozó képek a honlapra nem kerülnek fel! A regisztárciós lap kitöltésével senki semmilyen kötelezettséget nem vállal.

A regisztrációs adatlaphoz javasolunk csatolni néhány egészalakos és portré fotót. Nem feltétlenül kell profi fotónak lennie.
A személyes adatok elküldése után felkínálja a rendszer az Ön bemutatkozó képeinek feltöltését is. Ezek csak a mi gépünkön jelennek meg. Legfeljebb négy, egyenként maximum 800 kB méretű képet lehet elküldeni. Nagyobb képek nem jelennek meg a szerveren! Javasoljuk még a jelentkezési lap kitöltése előtt eldönteni és kiválogatni, mely képeket szeretne elküldeni nekünk.

Kitöltési útmutató

Személyes adatok:
Kitöltése feltétlen szükséges (legalább egy telefonszám megadásával)

Tapasztalat, tervek:
Néhány szóban írja le, modellkedett-e már, ha igen, milyen tapasztalatai vannak? Ha még nem próbálta, az sem baj, akkor ezt írja be. A fotózással kapcsolatos terveivel kapcsolatban is írjon pár szót (Például: csak ki szeretném magam próbálni, komolyabb terveim is vannak, stb.)

Méretek:
Kérjük hiánytalanul és aktuális adataival (kizárólag számokat hasznlva) kitölteni.

Kategóriák:
Egyszerűen csak pipálja ki, milyen kategóriákban tervez a jövőben modellkedést. (portré csak ruhás fürdőruha fehérnemű félakt akt művészi akt) A vállalt kategóriákhoz tegyen egy pipát, a nem vállaltakat hagyja üresen

  Személyes adatok
Név:  
Nem:  
Születési idő:  
Lakhelye:  
Telefon:
Mobil1:  
Mobil2:  
Email:  
Foglalkozás:  
  Tapasztalat (Volt-e eddig valamilyen fotós múltja. Ha igen, mit csinált a témában?)
  Tervei a fotózással kapcsolatban:  
  Méretek
Magasság:  
Súly:  
Cipő:  
Konfekció méret:  
Mellbőség:  
Derékbőség:  
Csipőbőség:  
Hajszín:  
Szemszín:  
  Piercing, tetoválás (hol és milyen):  
  Kategóriák (milyen munkát vállal):  
portré  
csak ruhás  
fürdőruha  
fehérnemű  
félakt  
akt  
művészi akt  
testfestés  
A küldés néhány másodpercet igénybe vehet. Amennyiben adatlapja elküldésre került, a rendszer visszajelez Önnek (ezt várja meg) és ezután, ha vannak képei megkezdheti képei feltöltését.