Bemutatkozás

Ez az oldal megpróbál bemutatni bennünket és modelljeinket. Megpróbálunk fotóinkon keresztül megnyilvánulni az érdeklődő számára. A honlapon szereplő képek - egy két kivételtől eltekintve - manipulálatlan, nyers kép. Nem véletlenül. Nem azt akarjuk bemutatni, milyen jól bánunk a fotoshoppal. Véleményünk szerint egy képnek már akkor jónak kell lennie, amikor az elkészült, és nem azután kell a középszerű képeket csodaprogramokkal feljavítani.

Ugyanakkor az oldal lehetőséget nyújt a bemutatkozásra a modellkedés iránt érdeklődő számára. Mi nem arra törekszünk, hogy jó pénzért minden jelentkező részére portfóliót készítsünk (mint általában más stúdióknál), hanem új tehetségeket szeretnénk felfedezni. Így nálunk a jelentkezés semmilyen anyagi kockázattal nem jár. Ha a jelentkezőt alkalmasnak látjuk, próbafelvételeket készítünk róla és bekerül nyilvántartásunkba, ami teljesen ingyenes. Nem zárjuk ki annak lehetőségét sem, hogy az általunk felfedezett tehetségek máshol is próbálkozzanak, sőt erre a nálunk készült képeket szabadon felhasználhatják. Örülünk, ha egy nálunk kezdett modell máshol is szerencsésen szerepel. Nem egy a studiónkban szerényen megjelent modell jelölt került már később igényes magazinokba.  


Kiket várunk?

- Akikről még nem készültek képek, de szeretnének ismerkedni a modellkedéssel, még akkor is, ha nem feltétlen szeretnének profi modellekké válni, csak éreznek némi késztetést eziránt.
- Akikről már készültek képek, van némi tapasztalatuk, de máshol is szeretnének megmutatkozni, próbálkozni.


Milyen kategóriákban készítünk képeket?

Portrékat, különböző ruhás, fürdőruhás, fehérneműs, félakt, akt, művészi akt felvételeket, igényes testfestéseket. Kinek-kinek kedve és vállalkozása szerint. Amatőr, vagy kezdő modelljeinknek azt javasoljuk olyan kategóriákban készítsük el próbafelvételeinket, amelyekben a továbbiakban is szerepelni akarnak, illetve terveik vannak. Egy fontos! Erotikus, szex és pornófotózással nem foglakozunk! Ezt meghagyjuk másoknak.


Akikről már nálunk készült felvétel, azok felkerülhetnek honlapunk galériájába, persze csak a modell hozzájárulásával. Ezzel további lehetőség van a bemutatkozásra más fórumok számára is, amelyek felvehetik velünk a kapcsolatot és más utak is megnyílhatnak a modell számára. A nálunk tárolt adatokat és képeket bizalmasan kezeljük, a modell hozzájárulása nélkül senkinek nem adjuk át és nem használjuk fel. A honlapunkon szereplő képek mindegyikét mi készítettük, melyeket szerzői jog véd, azokat a mi hozzájárulásunk nélkül más célra felhasználni nem lehet!


Még egy fontos! Nem mindenkiből lesz topmodell. Sőt nagyon kevesen jutnak el oda, hogy ebből akár főállásként jól megéljenek. Legtöbben csak próbálkozásként indulnak neki, amivel veszíteni nem, csak esetleg nyerni lehet. Néhány szép felvétel, vagy néha egy reklámfotó, alkalmanként szép munkák és lehetőségek. Már ez is eredmény, amiért szerintünk megéri.

Miért jó ez nekünk? Mert így van egy nagy és folyamatosan frissülő adattárunk, amelyből további fotós munkákhoz egyszerűen választhatunk megfelelő modelleket.


Aki késztetést érez a modellkedés iránt a jelentkezés menüpontra kattintva kitölthet egy regisztrációs lapot, amellyel felveheti velünk a kapcsolatot.